Surkeasti kauden aloittanut Chicago Blackhawks on valmis tekemään useita isoja siirtoja vielä ennen NHL:n siirtotakarajaa, uskovat useat Pohjois-Amerikan kiekkomediat.

Seuran sisäpiiritoimittajana työskentelevän The Athleticin Scott Powersin mukaan todennäköisimmät treidikohteet ovat hyökkääjä Dominik Kubalik sekä jompi kumpi maalivahtikaksikosta Marc-Andre Fleury ja Kevin Lankinen.

The Hockey Newsin NHL-toimittaja Adam Proteaun mielestä Blackhawksin olisi tässä vaiheessa syytä aloittaa uudelleenrakennus ja harkita tosissaan jopa kahden seuralegendansa, Patrick Kanen ja Jonathan Toewsin kauppaamista. Samalla seura saisi siivottua kevään 2010 kohussa ryvettyneestä joukkueesta loputkin palaset toisaalle.

Blackhawksin mahdollisuudet tulevan kevään pudotuspeleihin näyttävät karisseen jo alkukaudesta. Joukkue on napannut ensimmäisestä 14 ottelustaan vain kolme voittoa. Kriisiseura laittoi aiemmin syksyllä ulos GM Stan Bowmanin sekä viimeksi päävalmentaja Jeremy Collitonin.

Tämä kausi saattaa hyvinkin jäädä myös Kanen ja Toewsin viimeiseksi Tuulisessa kaupungissa.