Chicago Blackhawksin seksuaalirikoskohun keskelle sysätty Florida Panthers -valmentaja Joel Quenneville ei suostunut ilmestymään median eteen torstaiyön voiton jälkeen.

Kyle Beachin kohdistunut seksuaalirikos lakaistiin maton alle Blackhawks-organisaatiossa vuonna 2010. Silloin joukkuetta valmentanut Quenneville on kieltänyt osallisuutensa tapahtumiin, mutta tutkinnan tulokset osoittavat muuta.

Tiistaina julkistettu tutkintatulos osoittaa, että Quenneville tiesi Beachiin kohdistuneesta häirinnästä. 63-vuotias on useaan otteeseen sanonut, että hän kuuli asiasta ensimmäistä kertaa tutkinnan alkaessa.

Beach puhui ensimmäistä kertaa julkisesti keskiviikkona puhuen myös Quennevillen tietoisuudesta asiaan liittyen. Quenneville on tapaamassa NHL:n komissaari Gary Bettmania torstaina New Yorkissa.

Konkarivalmentaja ei ilmestynyt viime yön ottelun jälkeiseen lehdistötilaisuuteen. Joukkueen GM Bill Zito ilmoitti, että Quenneville ei osallistu mediatehtäviin ennen kuin tapaaminen Bettmanin kanssa on käyty.

– Ei ole kysymystäkään, etteivätkö viime päivien löydöt olisivat häritseviä. Organisaatiomme ylistää Kyle Beachin rohkeutta kertoa julkisesti kärsimyksestä, mitä hän kärsi Chicagossa, Zito aloitti tiedotteessa.

– Syytökset ovat vakavia ja työskentelemme läheisesti NHL:n kanssa tässä prosessissa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Florida Panthers

@FlaPanthers
Florida Panthers General Manager Bill Zito addressed the media postgame.