Miro Heiskaselle valtavat minuutit – suomalainen lähellä koko NHL:n peliaikakuninkaan titteliä

© Kuva: Getty Images

NHL:n viime yön ainoa kohtaaminen käytiin Ottawa Senatorsin ja Dallas Starsin välillä. Ensiksi mainittu vei koitoksen nimiinsä luvuin 3-2 Chris Tierneyn kahdella maalilla. Connor Brown saalisti kolme syöttöpinnaa.

Stars-leirin suomalaisviisikosta eniten esille nousi Miro Heiskanen, joka sai vastuuta peräti lähes 28 minuuttia – 27.47. Pakki tulitti kiekkoa maalia päin viisi kertaa, joka oli suomalaisista eniten. Yksikään pelaaja ei yltänyt pisteille viisikosta Heiskanen – Jani Hakanpää – Joel Kiviranta – Roope Hintz – Esa Lindell.

Heiskasen peliaikakeskiarvo 27.32 on koko sarjan viidenneksi isoin kaikista pelaajista sekä puolustajista. Kärjessä on Edmonton Oilersin Darnell Nurse lukemin 30.06.

Ottelu oli Ottawalle kauden kolmas, ja näistä se on voittanut kaksi. Dallas puolestaan on voittanut kolmesta matsistaan yhden.