Pittsburgh Penguins hankki yli 800 NHL-ottelua pelanneen konkarisentterin

© Kuva: Getty Images

Pittsburgh Penguins on hankkinut hyökkäykseensä sentteriosaamista alkukauden sivussa olevan Sidney Crosbyn sekä pitkälle talveen polveaan kuntouttavan Jevgeni Malkinin saappaiden täyttäjäksi.

Penguins solmi tiistaina vuoden mittaisen, 750 000 dollarin arvoisen sopimuksen 36-vuotiaan Brian Boylen kanssa. Boyle oli koko viime kauden pelaamatta lukuunottamatta MM-kisoja, joissa mies iski USA:n paidassa 10 peliin tehot 2+1=3.

Boyle on pelannut 14 NHL-kauden aikana komeat 805 runkosarjapeliä tehoin 130+101=231. Mies on edustanut taalajäillä aiemmin Los Angeles Kingsiä, New York Rangersiä, Tampa Bay Lightningia, Toronto Maple Leafsiä, New Jersey Devilsiä, Nashville Predatorsia sekä Florida Panthersia.