[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1629962413505{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}”]

Sisällysluettelo

[/vc_column_text][vc_column_text]

KATSO MYÖS:

[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”viime-kausi”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1629962395939{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}”]

Viime kausi

[/vc_column_text][vc_column_text]Vegas Golden Knightsin viime kausi oli totuttuun tapaan vahva. Joukkue on lyhyen historiansa aikana onnistunut vakiinnuttamaan asemansa koko liigan kärkikastissa. Viime kauden pistemäärä 82 riitti lopulta Läntisen divisioonan toiseen sijaan, tasapisteisiin kärkeen sijoittuneen Colorado Avalanchen kanssa. Pudotuspeleissä noutaja tuli lopulta välierissä, kun finaaleihin painellut Montreal Canadiens kaatoi ritarit kuuden ottelun jälkeen.

Vegasin viime kauteen ei juurikaan heikkoja jaksoja mahtunut. Se ei ajautunut usein tappioputkiin, vaan onnistui aina yhden tappion jälkeen jälleen voittamaan seuraavan ottelun. Pisimmillään se joutui kolmen tappion putkeen kauden puolivälin tienoilla. Vastaavasti runkosarjan lopulle se viritteli myös kymmenen ottelun voittoputken.

Vegasin tehtyjen maalien määrä oli viime kaudella komeasti 191. Vain kolme joukkuetta onnistui tekemään runkosarjassa vähintään yhtä paljon maaleja. Tehot jakautuivat laajalti, nimittäin peräti kahdeksan pelaajaa ylsi vähintään 30 tehopisteeseen. Joukkueen paras pistemies oli kapteeni Mark Stone, joka tehtaili 55 otteluun komeat 61 pinnaa. Myös Max Pacioretty pelasi yli piste per peli -kauden tekemällä 51 pistettä 48 matsiin. Jonathan Marchessault ja Shea Theodore ylittivät kumpikin 40 tehopisteen rajan. Muut yli 30 pisteeseen päässeet pelaajat olivat William Karlsson, Chandler Stephenson, Alex Tuch sekä Alec Martinez.

Joukkue päästi viime kaudella ainoastaan 124 maalia, joka oli koko sarjan pienin määrä. Maaliero jäi lopulta komeasti plussan puolelle peräti 67 pykälän verran. Maalilla päävastuuta kantoi viime kaudella kokenut Marc-André Fleury, joka voittikin lopulta parhaalle maalivahdille jaettavan Vezina Trophyn. Tilastot olivat loistavat 36 pelatun ottelun jälkeen: 92,8%, 1,99 ja kuusi nollapeliä. Robin Lehner toimi Fleuryn aisaparina torjuen 19 ottelua torjuntaprosentilla 91,3%. Kaksikko palkittiin myös kauden päätteeksi William M. Jennings Trophylla (vähiten maaleja päästänyt maalivahtikaksikko runkosarjassa).

Plus-miinus-tilastossa Vegasin pelaajat esiintyivät myös edukseen. Puolustaja Theodoren +28 oli yksi NHL:n parhaimmista lukemista. Myös Stone ja Martinez olivat mukana kärkikahinoissa lukemalla +26. Lopulta joukkueen pelaajista ainoastaan Dylan Coghlan ja Keegan Kolesar jäivät tilastossa miinuksen puolelle, toki hekin vain muutaman maalin verran.

Viime kausi oli Vegasilta jälleen kerran loistava. Neljän NHL-kauden aikana joukkue on nyt jo voittanut oman divisioonansa kahdesti ja edennyt pudotuspeleissä neljän parhaan joukkoon kolmesti, joista parhain saavutus oli ensimmäisen kauden paikka Stanley Cup -finaaleissa. Joukkue jatkoi viime kaudellakin siis samaa rataa, jota pitkin se on ajanut koko pienen historiansa ajan.[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”siirrotout”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1629962383120{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}”]

Pelaajasiirrot – lähteneet

[/vc_column_text][vc_column_text]

Kuva: Getty Images

Marc-André Fleury (Chicago Blackhawks)
Maalivahti, 36 vuotta

Vegasin selkeänä ykkösmaalivahtina edelliset neljä kautta toiminut Fleury siirtyi hyvin erikoisessa ja kohahduttavassa vaihtokaupassa Chicagoon. Vaihdossa Vegas sai nollan NHL-ottelun suomalaishyökkääjä Mikael Hakkaraisen, joka ei lopulta joukkueeseen edes mahtunut. Kolme Stanley Cupia urallaan voittanut Fleury debytoi NHL:ssä jo kaudella 2003-04 Pittsburgh Penguinsin riveissä ja on pelannut pudotuspelit mukaan lukien jo yli 1 000 ottelua taalaliigassa.

Kuva: Getty Images

Ryan Reaves (New York Rangers)
Hyökkääjä, 34 vuotta

Kulttimaineeseen Vegasissa noussut kovanaama Reaves pelasi seurassa yli kolme kautta. Siirtyi Rangersiin, jossa hän tulee pelaamaan kaksi seuraavaa kautta. Pystyy kovilla otteillaan olemaan pelote vastustajalle, mutta on noussut myös otsikoihin kyseenalaisilla tempuillaan.

Kuva: Getty Images

Nick Holden (Ottawa Senators)
Puolustaja, 34 vuotta

Holden siirtyi kesällä Ottawaan vietettyään Vegasissa kolme kautta. Viime kaudella pelasi runkosarjassa vain 17 ottelua, minkä päälle pudotuspeleissä kertyi sitten 15 matsia. Pelannut urallaan jo yli 500 NHL-ottelua. Kokenut ja hyvä peruspuolustaja, joka ei tehopisteillä juhli. Parhaimmillaan pelannut 34 pisteen runkosarjan, mutta viime kausien pistemäärät ovat olleet maltillisia.

Kuva: Getty Images

Tomas Nosek (Boston Bruins)
Hyökkääjä, 29 vuotta

Tshekkihyökkääjä Nosekin NHL-ura aukesi kunnolla Vegasissa, jossa hän pelasi neljä kautta. Hänellä oli paikka vakiokokoonpanossa alemmissa ketjuissa. Mies pelasi viime kaudella selkeästi vähemmän kuin aiemmilla kausilla, mutta 38 otteluun syntyneet tehot 8+10=18 olivat silti hänen ennätyspisteensä yhden kauden aikana. Nosek on kaksi seuraavaa kautta Bostonin mies.

Kuva: Getty Images

Cody Glass (Nashville Predators)
Hyökkääjä, 22 vuotta

Vegas varasi Glassin kesän 2017 draftissa kuudentena pelaajana. Ei pystynyt kunnolla vakiinnuttamaan paikkaansa NHL-kokoonpanossa missään vaiheessa. Viime kaudella pelasi NHL:ssä 27 ottelua ja AHL:ssä 14 ottelua. Sitä edellisellä kaudella vyölle kertyi 39 NHL-ottelua. Lähtee hakemaan uralleen uutta nostetta Nashvillestä.

Muut lähteneet:

Oscar Dansk, Spartak Moskova
Carl Dahlström, Toronto Marlies
Dylan Sikura, Colorado Eagles
Danny O’Regan, San Diego Gulls
Tyrell Goulbourne, Belleville Senators
Nick DeSimone, Stockton Heat

[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”siirrotin”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1629962361616{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}” el_class=”clearfix”]

Pelaajasiirrot – saapuneet

[/vc_column_text][vc_column_text]

Kuva: Getty Images

Jevgeni Dadonov (Ottawa Senators)
Hyökkääjä, 32 vuotta

Dadonov teki paluun NHL:ään räjähdysmäisesti kaudella 2017-18 kovien KHL-kausien jälkeen. Paluun jälkeen syntyi ensin Florida Panthersin riveissä 65 pistettä ja seuraavalla peräti 70. Kolmannella kaudella pistemäärä oli enää 47 ja viime kaudella Ottawassa ainoastaan 20. Venäläisellä on paljon todistettavaa tulevien kausien aikana.

Kuva: Getty Images

Nolan Patrick (Philadelphia Flyers)
Hyökkääjä, 23 vuotta

Flyersin kesän 2017 kakkosvaraus ei ole onnistunut esiintymään NHL:ssä sillä tasolla, mitä kakkosvarauksilta yleensä odotetaan. Kahdella ensimmäisellä kaudella syntyi 30 tehopistettä, kausi 2019-2020 jäi kokonaan pelaamatta ja viime kaudella 52 otteluun hän onnistui tekemään vain yhdeksän pistettä. Myös valitettavat loukkaantumiset ovat hidastaneet kehitystä. Patrick on vasta 23-vuotias, joten hän ehtii vielä pelaamaan pitkän ja hyvän uran, mutta tahdin olisi muututtava pikimmiten.

Kuva: Getty Images

Brett Howden (New York Rangers)
Hyökkääjä, 23 vuotta

Viiden vuoden takainen ykköskierroksen varaus vaihtaa kolmen Rangersissa vietetyn kauden jälkeen maisemaa. Hakee uralleen uutta nostetta Vegasista. Onnistui viime kauden 42 ottelussa tekemään vain seitsemän pistettä.

 

Kuva: Getty Images

Laurent Brossoit (Winnipeg Jets)
Maalivahti, 28 vuotta

Brossoit toimi edelliset kolme kautta Connor Hellebuyckin kakkosmaalivahtina Jetsissä. Tulee hoitamaan samaa virkaa Vegasissa Robin Lehnerin kantaessa päävastuuta. Pelasi viime kaudella 14 ottelua torjuntaprosentilla 91,8%.

 

Muut saapuneet:

Sven Bärtschi, Utica Comets
Zack Hayes, Henderson Silver Knights[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”suomalaiset”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1629962349371{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}” el_class=”clearfix”]

Suomalaiset

[/vc_column_text][vc_column_text]

Kuva: Getty Images

Marcus Kallionkieli
Hyökkääjä, 20 vuotta

Suurelle yleisölle varmasti hyvin tuntematon Marcus Kallionkieli on Vegasin sopimuspelaaja. Nuori hyökkääjä omaa sekä Suomen että Brasilian passit. Kallionkieli pelasi viime kaudella lainalla HIFK:n U20-joukkueessa, jossa yhdeksään peliin syntyivät tehot 1+4=5. Lisäksi hän pelasi AHL:ssä uransa ensimmäiset seitsemän ottelua ja iski niihin kaksi maalia.

Hyökkääjä pelaa ensi kaudella WHL:ssä Brandon Wheat Kingsin joukkueessa, josta häneltä löytyy kokemusta jo toissa kaudelta 24 ottelun verran (1+10=11). Kallionkieli ei ole läheskään valmis NHL-pelaaja eikä hänellä ole minkäänlaista saumaa murtautua varsinkaan Vegasin kovaan hyökkäysrotaatioon lähivuosina.[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”valmennus”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1633508505173{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}” el_class=”clearfix”]

Valmennus – Peter DeBoer

[/vc_column_text][vc_column_text]

Kuva: Getty Images

53-vuotias Peter DeBoer liittyi Vegasin päävalmentajaksi kesken kauden 2019-2020. Näin ollen viime kausi oli miehelle ensimmäinen, jonka hän valmensi alusta loppuun saakka Vegasissa.

DeBoer on toiminut aiemmin myös Florida Panthersin, New Jersey Devilsin ja San Jose Sharksin päävalmentajana. Kahdesta viimeisimpänä mainitusta hän on saanut potkut kesken kauden. Toisaalta hän on myös valmentanut nuo molemmat joukkueet kertaalleen Stanley Cupin finaaleihin 2010-luvun aikana.

Valmennusuransa DeBoer on aloittanut jo lähes 30 vuotta sitten. Hän on toiminut urallaan useiden kausien ajan OHL:ssä toimitusjohtajan sekä pää- ja apuvalmentajan tehtävissä. Hän on ollut Kanadan maajoukkueen apuvalmentajana niin miesten kuin junioreidenkin tasolla. DeBoer kuuluu myös Kanadan valmennustiimiin tulevissa Pekingin olympialaisissa.[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”tarkein”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1633513396173{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}” el_class=”clearfix”]

Tärkein pelaaja – Mark Stone

[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1633548622153{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}” el_class=”clearfix”]

Kuva: Getty Images

29-vuotias kanadalaishyökkääjä Mark Stone siirtyi Vegasiin kesken kauden 2018-19 ja on pelannut nyt kaksi täyttä kautta seurassa. Hänen pistetahtinsa on ollut todella kova koko NHL-uran ajan.

Jo ennen Vegasiin siirtymistään Stone paukutteli Ottawa Senatorsin paidassa 60 tehopisteen kausia. Nyt kaksi edellistä kautta ritarien riveissä Stonen pistemäärät ovat olleet 63 ja 61. Lisäksi viime kaudella hänet nimitettiin joukkueen kapteeniksi, mikä korostaa Stonen arvoa joukkueelle entisestään.

Tähtihyökkääjä allekirjoitti Vegasiin saavuttuaan kahdeksanvuotisen ja 76 miljoonan dollarin arvoisen jättisopimuksen, jota on nyt jäljellä vielä kuusi kautta. Nykyisellä pahvillaan mies tienaa kaudesta 9,5 miljoonaa dollaria. Stone on johtanut joukkoja parin viime kauden ajan sekä tehopisteiden että kapteenistovalinnan kautta. Sopimuksen puitteissa tätä samaa on luvassa vielä pitkään. Koko NHL-uran ajalta Stone on suhteellisen lähellä piste per peli -tahtia, sillä pelattuja otteluita on kertynyt 504 kappaletta ja niissä ovat syntyneet upeat tehopisteet 170+276=446. Stone elää tällä hetkellä jääkiekkoilijan parhaita vuosia.[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”tulokas”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1633520560248{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}” el_class=”clearfix”]

Kiinnostavin tulokas – Peyton Krebs

[/vc_column_text][vc_column_text]

Kuva: Getty Images

Golden Knights varasi Peyton Krebsin kesän 2019 varaustilaisuudessa ensimmäisellä kierroksella 17. pelaajana. 20-vuotias huippulupaus on pelannut edelliset neljä kautta WHL:ssä kovin tehopistein. 199 ottelussa ovat syntyneet pisteet 62+169=231.

Viime kaudella Krebs pääsi debytoimaan viiden pelin verran AHL:ssä (1+4) ja neljän pelin verran NHL:ssä (0+1). Hän on edustanut myös Kanadaa alle 18- ja 20-vuotiaiden MM-kisoissa ja pelannut turnaukset yli piste per peli -tahdilla. Junioritasolla pisteitä on syntynyt siis runsaasti.

Krebs saa todennäköisesti tilaisuutensa näyttää osaamistaan NHL-jäillä tulevallakin kaudella. Pääasiassa peliaikaa on kuitenkin luvassa AHL:n puolella. Vegasilla on lupa odottaa Krebsistä tehokasta hyökkääjää rosteriinsa, mutta se aika ei koita aivan vielä tulevalla kaudella.[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”arvio”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1629962450785{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}” el_class=”clearfix”]

Arvio

[/vc_column_text][vc_column_text]Sija: Tyynenmeren divisioonan 1.

Vegasin lähitulevaisuus näyttää edelleen kirkkaalta. Joukkueen peli-ilme tulee pysymään pääpiirteissään samanlaisena kuin mitä se on pystynyt esittämään lyhyen seurahistoriansa aikana. Tätä edesauttavat muun muassa pelaajat, jotka ovat olleet koko aiemman neljä kautta joukkueen mukana. Heihin kuuluvat etunenässä William Karlsson, Jonathan Marchessault, Alex Tuch, Shea Theodore, Reilly Smith ja Brayden McNabb. He olivat vetämässä Vegasin avauskauden huikeaa tuhkimotarinaa eteenpäin, joten niistäkin ajoista on jäljellä edelleenkin tärkeitä palasia, joiden kautta koko seura on lähtenyt muovautumaan nykyiseen pisteeseensä.

Vegasilla on yksi sarjan kovimmista hyökkäyskalustoista. Stone, Pacioretty, Marchessault, Karlsson, Smith ja Tuch ovat pystyneet tekemään mukavasti tulosta viime vuosina. Lisäksi tulitukea sopii odottaa Stephensonilta, Dadonovilta ja Mattias Janmarkilta. Uusista hankinnoista myös Patrickilla ja Howdenilla on potentiaalia kasvattaa pistesaldojaan.

Joukkueen pakistossa on myös kovia nimiä Theodoren, Martinezin sekä kokeneen Alex Pietrangelon johdolla. Jokaisella on paljon pistepotentiaalia, ja lisäksi Martinez ja Pietrangelo ovat yli kolmekymppisinä pakkeina nähneet paljon, joten he tuovat myös johtajuutta ja suoritusvarmuutta takalinjoille.

Maalinsuulla nähdään nyt mielenkiintoinen muutos verrattuna joukkueen edellisiin kausiin. Ruotsalaisen Robin Lehnerin on pystyttävä täyttämään lähteneen Fleuryn saappaita riittävän paljon. Lehner on pystynyt torjumaan NHL:ssä kohtuu hyvällä tasolla. Nyt hän saa jälleen ykkösmaalivahdin vastuun harteilleen muutaman kauden tauon jälkeen. Tilanne ei ole helppo, mutta samalla tämä on myös Lehnerille suuri mahdollisuus nousta 30-vuotiaana vielä kenties uudelle tasolle.

Vegas on päässyt lähes tulkoon joka kaudellaan suhteellisen lähelle pääpottia ja ei ole epäilystäkään, etteikö se pääsisi nytkin. Menestymään tottunut organisaatio tietää lääkkeet siihen, miten runkosarjassa pidetään voittava taso yllä. Joukkueen tulisi kuitenkin saada se viimeinen puristus suoritukseensa vielä pudotuspeleissä, sillä matka on jäänyt joka kerta pikkuisen liian vajaaksi.

Nykyisen porukan ollessaan huippukunnossa vielä tulevienkin kausien ajan Vegasia ei voi laskea ulos Stanley Cupin voittajaehdokkaista. Tällä nipulla on ehdottoman realistiset mahdollisuudet nostella kannua. Olisiko tämä se kausi, kun kultaiset ritarit etenisivät päätyyn asti? Se jää nähtäväksi. Runkosarjassa tullaan kuitenkin näkemään tasaisen tappava Vegas Golden Knights, joka näkemyksemme mukaan voittaa oman divisioonansa selkeästi. Se on ehdottomasti vahvin joukkue kokonaisvaltaisesti Tyynenmeren divisioonasta, eikä muilla pitäisi olla mitään jakoa taistella kärkipaikasta.[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”formaatio”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1629962460902{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}” el_class=”clearfix”]

Kentälliset

[/vc_column_text][vc_column_text]Hyökkäysketjut:

Max PaciorettyChandler StephensonMark Stone
Jonathan MarchessaultWilliam KarlssonReilly Smith
Jevgeni DadonovNolan PatrickAlex Tuch
Mattias JanmarkBrett HowdenNicolas Roy

 

Puolustajaparit:

Alec MartinezAlex Pietrangelo
Brayden McNabbShea Theodore
Nicolas HagueZach Whitecloud

 

Maalivahdit:

Robin Lehner
Laurent Brossoit

[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”kokoonpano”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1629962486388{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}” el_class=”clearfix”]

Kokoonpanolista

[/vc_column_text][vc_column_text]

# PelaajaPPIkäCap Hit
90ruotsiRobin LehnerMV24.7.19915,000,000$
39kanadaLaurent Brossoit (LTIR)MV23.3.19932,325,000$
30tshekkiJiri PateraMV24.2.1999800,000$
36kanadaLogan ThompsonMV25.2.1997800,000$
7kanadaAlex Pietrangelo (A)OP18.1.19908,800,000$
23yhdysvallatAlec MartinezVP26.7.19875,250,000$
27kanadaShea TheodoreVP/OP3.8.19955,200,000$
3kanadaBrayden McNabbVP21.1.19912,500,000$
14kanadaNicolas Hague (LTIR)VP5.12.1998791,667$
52kanadaDylan CoghlanOP19.2.1998762,500$
17kanadaBen HuttonVP20.4.1993750,000$
2kanadaZach WhitecloudOP28.11.1996725,000$
45yhdysvallatJake Bischoff (LTIR)VP25.7.1994716,667$
9yhdysvallatJack EichelKH28.10.199610,000,000$
61kanadaMark Stone (C)OH13.5.19929,500,000$
67yhdysvallatMax PaciorettyVH20.11.19887,000,000$
71ruotsiWilliam KarlssonKH8.1.19935,900,000$
63venajaJevgeni DadonovOH/VH12.3.19895,000,000$
81kanadaJonathan MarchessaultVH/OH27.12.19905,000,000$
19kanadaReilly Smith (A) (LTIR)OH/VH1.4.19915,000,000$
20kanadaChandler StephensonVH/KH22.4.19942,750,000$
26ruotsiMattias JanmarkVH/KH8.12.19922,000,000$
28kanadaWilliam CarrierVH20.12.19941,400,000$
41kanadaNolan Patrick (LTIR)KH/OH19.9.19981,200,000$
21kanadaBrett Howden (LTIR)KH28.3.1998885,000$
10kanadaNicolas RoyVH/KH5.2.1997750,000$
22kanadaMichael AmadioKH/OH13.5.1996750,000$
55kanadaKeegan KolesarOH8.4.1997725,000$

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_js]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[/vc_raw_js][/vc_column][/vc_row]