NHL:ssä harvemmin nähdään offer sheetteja. Tänä vuonna niitä saatetaan kuitenkin nähdä kaksi, arvioi The Athleticin toimittaja Jeremy Rutherford.

St. Louis Blues on nimittäin ongelmissa palkkakattonsa kanssa. Seuran pitäisi tehdä jatkosopimus lupaavan Robert Thomasin kanssa, mutta hän haluaa todennäköisesti yli 3 miljoonaa dollaria. Tilaa palkkakatossa on alle 800 000 dollaria.

Rutherfordin mukaan Arizona Coyotes voi hyvinkin heittää offer sheetin Thomasille. Arizonan GM Bill Armstrong oli aikanaan Bluesin skouttiosaston johtaja ja hänen päätöksestään Thomas aikanaan varattiin Bluesiin.

– Jos katson nyt shakkilautaa, niin voisin hyvin nähdä tällaisen siirron ja sanoa, että en olisi kovin yllättynyt. Arizonalla on tarvittavat varausvuorot ja he rakentavat joukkuettaa uudelleen. St. Louis ei pystyisi vastaamaan yhden vuoden ja 4 miljoonan offer sheettiin, Rutherford kirjoittaa.

– Arizona voisi noudattaa Carolinan esimerkkiä Jesperi Kotkaniemen tapauksesta ja tarjota yksivuotisen sopimuksen isommalla palkalla ja neuvotella jatkosopimuksen uusiksi.