Kauaa ei nokka tuhissut! Montreal pyöräytti vaihtokaupan ja hankki korvaajan Jesperi Kotkaniemelle

© Kuva: Getty Images

Montreal Canadiens ja Arizona Coyotes ovat päässeet yhteisymmärrykseen vaihtokaupasta. Hyökkääjä Christian Dvorak siirtyy Montrealiin vaihdossa 1. kierroksen varausvuorosta (2022) ja 2. kierroksen varausvuorosta (2024). 1. kierroksen varausvuoro on joko Montrealin oma tai Carolinalta saatu riippuen siitä, kumpi niistä on parempi.

Dvorak hankittiin Montrealiin täyttämään Jesperi Kotkaniemen jättämä tyhjiö. Vaihtokaupasta oltiin todennäköisesti sovittu jo hyvissä ajoin. Heti, kun Montreal sai varausvuorot Carolinalta, tehtiin lopullinen diili.

25-vuotias Dvorak pelasi viime kaudella 56 runkosarjaottelua Arizonan riveissä. Niissä hän nakutti tehot 17+14=31.

Dvorakin keskimääräinen vuosipalkka on 4,45 miljoonaa dollaria. Hänen sopimustaan on vielä neljä vuotta jäljellä.

LUE MYÖS: Aikaraja umpeutui! Jesperi Kotkaniemi siirtyy Carolinaan – Montrealilta kylmä kommentti