Chicago Blackhawksin palkkalistoille viime kaudella kuulunut puolustaja Anton Lindholm jättää Pohjois-Amerikan kaukalot taakseen.

26-vuotias ruotsalainen on solminut vuoden mittaisen sopimuksen KHL-seura Dinamo Minskin kanssa.

Lindholmin ura NHL:ssä ei ottanut missään vaiheessa kunnolla tuulta alleen. 181-senttinen puolustaja sai viiden Pohjois-Amerikan vuotensa aikana tililleen vain 66 NHL-peliä tehoin 0+5. AHL:ssä mies urakoi kaikkiaan 184 ottelua.

Ruotsalaispuolustaja kaupattiin Colorado Avalanchesta Blackhawksiin viime lokakuussa. Intiaanipaidassa näyttöpaikka NHL:n puolella jäi kuitenkin saamatta miehen pelattua koko viime kauden Rockford IceHogsin AHL-joukkueessa.

Lindholm on edustanut Ruotsia kevään 2017 MM-kisoissa. Kotimaassaan puolustaja on juhlinut SHL:n mestaruutta kertaalleen.