Dale Hunter ei ole yksi tunnetuimmista NHL-kiekon suuruuksista, mutta oli aikanaan hämmentävä yhdistelmä kovuutta ja tehokkuutta. Washington Capitals arvostaa pitkäaikaista kapteeniaan kuitenkin korkealle, sillä pienikokoisen ex-hyökkääjän paita on nostettu hallin kattoon.

Hunter on kerännyt sekä pisteitä että jäähyminuutteja hillitöntä tahtia. 1020 NHL-pistettä ja 3565 jäähyminuuttia on käsittämätön yhdistelmä, joka on täysin vertaansa vailla.

Kukaan muu ei ole yltänyt sekä 1000 tehopisteeseen että 3000 jäähyminuuttiin NHL:ssä. Lähimpänä samaa yhdistelmää oli Pat Verbeek, joka keräsi urallaan 1063 pistettä ja 2905 jäähyminuuttia. The Hockey Writers uskoo, ettei Hunterin saavutukseen yllä enää kukaan.

Aktiiveista lähimpänä on Zdeno Chara, joka on saanut toistaiseksi urallaan 666 pistettä ja tasan 2000 jäähyminuuttia.