Edmonton Oilersin hyökkääjäkaksikko Jujhar Khaira sekä Dominik Kahun ovat tältä erää pelinsä pelanneet seuran riveissä. Molempien sopimukset päättyivät viime kauteen ja Oilers ei ole tekemässä kummallekaan perustarjousta, kertoo TSN:n sisäpiiritoimittaja Ryan Rishaug Twitterissä.

Khaira on Oilersin oma 3. kierroksen varaus kesältä 2012. Hän on ollut osa Oilersin pelaavaa kokoonpanoa neljän edellisen kauden ajan. Urallaan kanadalainen on ehtinyt pelaamaan 266 NHL-ottelua, joissa on syntynyt pisteet 25+39=64.

Kahun edusti Oilersia ainoastaan viime kauden ajan. Hän pelasi 48 ottelua pistein 9+6=15. Kolmen NHL-kautensa aikana mies on ehtinyt edustamaan jo neljää eri seuraa, kun Oilersin lisäksi hän on pelannut Chicago Blackhawksissa, Pittsburgh Penguinsissa sekä Buffalo Sabresissa. 188 otteluun hän on iskenyt tehot 34+49=83. Saksalainen on edustanut kotimaataan viisi kertaa MM-kisoissa sekä kertaalleen hopeaan päättyneissä olympialaisissa.

Ryan Rishaug

@TSNRyanRishaug
Holland says he won’t be making qualifying offers to Khaira and Kahun.