Montreal Canadiens tiedottaa, että kuluneella kaudella joukkueen Stanley Cupin finaaleihin asti johdattanut Dominique Ducharme jatkaa seurassa myös kolme seuraavaa kautta.

Ducharme ylennettiin Canadiensin päävalmentajaksi viime kauden aikana, kun päävalmentaja Claude Julien sai potkut kesken kauden helmikuun 24. päivä. Sitä ennen Ducharme oli toiminut seuran apuvalmentajana kahden täyden kauden ajan.

– Dominique on onnistunut asettamaan järjestelmänsä paikoilleen ja vakiinnuttamaan asemansa päävalmentajana hyvin epätavallisella kaudella haastavissa olosuhteissa. Vaikka joukkueemme on kokenut kohtuullisen osuutensa vaikeuksista, hän on osoittanut hyvin myös tilanteen hallintaa olemalla rauhallinen ja hyvä johtaja. Nämä ovat tärkeitä ominaisuuksia, joita etsimme päävalmentajasta, ja hän ansaitsee täyden mahdollisuuden johtaa joukkuettamme ja viedä sen uudelle tasolle, Canadiensin toimitusjohtaja Marc Bergevin kommentoi seuran verkkosivuilla.

48-vuotias Ducharme oli ensimmäinen päävalmentaja sitten vuoden 1993, joka onnistui johdattamaan Canadiensin finaaleihin. Kaikkiaan hän on seuran historian 31. päävalmentaja.