WHL-, OHL- ja QMJHL-joukkueet ovat varanneet CHL Import Draftissa. Suomalaisia Kanadan huipputason junioriliigoihin varattiin neljä, joista ensimmäinen varattiin koko draftin toisena.

2. Niko Huuhtanen, Everett Silvertips

Niko Huuhtanen on Pikkuleijonien MM-joukkueessakin esiintynyt voimahyökkääjä, joka varattiin Everett Silvertipsiin Tapparasta. Huuhtasta kaavaillaan varattavan NHL:ään neljännellä kierroksella.

Silvertipsissä NHL-pelaajista ovat pelanneet muun muassa Philadelphia Flyersin toisen kauden kirouksesta kärsinyt huippulupaus Carter Hart, New Jersey Devilsin Ryan Murray ja kovaotteinen tshekkipuolustaja Radko Gudas. Suomalaisista WHL-joukkueessa ovat pelanneet muun muassa Eetu Tuulola ja Rasmus Rissanen.

32. Joakim Kemell, Regina Pats

JYPissä Liiga-debyytissään maalin tehnyt Joakim Kemell varattiin WHL-joukkue Regina Patsiin. 17-vuotias hyökkääjä edusti Suomea alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa tehden kolme maalia seitsemässä pelissä.

Patsistä NHL:ään ovat ponnistaneet muun muassa Vegas Golden Knightsissa läpimurtokauden pelannut Chandler Stephenson, New York Islandersin Jordan Eberle sekä Anaheim Ducksin ykköskierroksella varaama Sam Steel. Ainut urallaan Patsissä pelannut suomalainen aktiivikiekkoilija on Emil Oksanen.

48. Leevi Meriläinen, Kingston Frontenacs

Viime vuonna NHL:ään kolmannella kierroksella varattu Leevi Meriläinen varattiin OHL:n Kingston Frontenacsiin. Kärppien kasvattama 18-vuotias maalivahti allekirjoitti hiljattain NHL-sopimuksen Ottawa Senatorsin kanssa.

Tunnettuja entisiä Frontenacsin pelureita ovat Dallas Starsin tämän vuoden Calder-finalisti Jason Robertson, Florida Panthersiin siirtotakarajalla siirtynyt kärkivaraus Sam Bennett, Los Angeles Kingsin MM-kisoistakin tuttu Gabriel Vilardi sekä NHL-maalivahdit Philipp Grubauer ja Mike Smith. Suomalaisista Frontenacsissa ovat pelanneet muun muassa Linus Nyman ja Juho Lammikko.

63. Kasper Kulonummi, Sudbury Wolves

Jokereiden puolustaja Kasper Kulonummi varattiin Sudbury Wolvesiin. Kulonummi muistetaan Kemellin ja Huuhtasen tapaan myös Pikkuleijonien MM-joukkueesta.

Wolvesin OHL-joukkueessa ovat myös Frontenacsissa pelanneen Smithin lisäksi vaikuttaneet viime vuoden kakkosvaraus Quinton Byfield, Marcus Foligno ja Dominik Kahun. Suomalaisista Wolves-paidassa ovat esiintyneet esimerkiksi Ukko-Pekka Luukkonen ja Matias Sointu.