New York Islanders koki viime yönä nöyryyttävän 0-8 tappion Tampa Bay Lightningille. Ottelusarjassa mennään nyt Tampa Bayn 3-2 johdossa.

Islandersin ykköstähden Mathew Barzalin kuppi meni murskatappiossa pahasti nurin. Toisen erän lopussa hän hakkasi vastustajan puolustaja Jan Ruttaa poikittaisella mailalla keskialueella. Rutta kaatui tilanteessa loukkaantuneena jäähän, ja Barzal lensi suihkuun.

Rutta joutui jättämään ottelun kesken, eikä palannut enää kolmanteen erään. Pelikieltoa tapauksesta ei ole tulossa. NHL:n kurinpito lätkäisi Barzalille 5000 dollarin sakot.

Ottelun jälkeen Tampa Bay -valmentaja Jon Cooperilla ei ollut vielä tietoa puolustajansa tilasta. Rutta joutuu tarkempiin tutkimuksiin, jonka jälkeen tiedetään, kuinka pitkä sairasloma on luvassa.

Voit katsoa Barzalin poikittaisen mailan alta.