NHL julkisti torstaina ehdokkaat kauden parhaalle GM:lle annettavan Jim Gregory -palkinnon saajaksi.

Kärkikolmikon muodostavat NHL:n kokenein seurapomo, New York Islandersin 78-vuotias Lou Lamoriello, Florida Panthersin tulokas-GM Bill Zito sekä Montreal Canadiensin GM:nä vuodesta 2012 asti toiminut Marc Bergevin.

Kolmikosta varsinkin Zito on mielenkiintoinen nimi myös suomalaisittain, sillä Columbus Blue Jacketsissa pitkään Jarmo Kekäläisen kakkosmiehenä toiminut 56-vuotias on tehnyt vuodessa useita kovan luokan peliliikkeitä ja nostanut Panthersin potentiaalisten pudotuspelimenestyjien joukkoon.

NHL Public Relations

@PR_NHL
Marc Bergevin (@CanadiensMTL), Lou Lamoriello (@NYIslanders) and Bill Zito (@FlaPanthers) are the three finalists for the 2020-21 Jim Gregory General Manager of the Year Award. #NHLAwards

#NHLStats: media.nhl.com/public/news/15…