Olisiko tässä Patrik Laineen unelmasiirto? NHL-toimittaja esittää mielenkiintoisen skenaarion

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen joutuu tekemään kesän aikana useita isoja päätöksiä. Patrik Laine tarvitsee jatkosopimuksen, ja ykköspakki Seth Jones pitäisi kaupata muualle.  Toisaalta Kekäläinen voisi kaupata Laineenkin ja hankkia vaihdossa paremmin Columbuksen identiteettiin sopivan vahvistuksen.

Samaan aikaan pudotuspelien ykköskierroksella tippunut Florida Panthers etsii kovalla vimmalla vahvistuksia ensi kaudeksi. NHL:n sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman nosti esiin mielenkiintoisen mahdollisuuden, että Florida yrittäisi hankkia Laineen itselleen. Siirrossa voisi hyvinkin olla järkeä.

– Odotan mielenkiinnolla, että kyseleekö Florida Patrik Laineen perään. Hänellä ja Aleksander Barkovilla on hyvä suhde, Friedman kirjoittaa.

Laine ja Barkov ovat tunnetusti ystäviä, mutta heidän kemiansa toimivat erinomaisesti myös jäällä. Kaksikko pelasi yhdessä MM-kisoissa vuonna 2016. Laine iski Barkovin rinnalla kymmenessä MM-ottelussa tehot 7+5=12.

LUE MYÖS: NHL-toimittaja suorana: tästä syystä Florida Panthersin ei missään nimessä pidä hankkia Patrik Lainetta!