Paluun NHL:ään täksi kaudeksi tehnyt Jesse Puljujärvi paljastaa NHL Without a Map -sarjan tuoreessa jaksossa läheisimmät pelikaverinsa Edmonton Oilersin pukukopissa.

Edellisellä NHL-visiitillä kielimuurista kärsinyt hyökkääjä on toisella yrittämällään kehittynyt pelillisten ominaisuuksien lisäksi huimasti myös kielitaidon osalta, mikä on helpottanut sopeutumista joukkueeseen.

Chiassonin (Alex) kanssa on tullut juteltua, ja Nealin (James) kanssa tulee vähän värjäiltyä. Joskus Connorin (McDavidin) ja Leonin (Draisaitl) kanssa. Ei mitään ihan älytöntä, mutta ruokailussa ja kopissa vähän värjäillään, Puljujärvi paljastaa.

Edellä mainittujen lisäksi Oilersin toinen suomalainen Mikko Koskinen on tullut ”Puljulle” tutuksi.

– ”Kossun” perhe on tullut tänne. Se oli vähän aikaa yksinään, mutta korona-aikana ei hirveesti viitsi toisen koteihin mennä dinnereille. Tänäänkin käydään vähän kävelyllä värittelemässä ja kopissa ollaan vierekkäin. Hyvä jätkä ja hauskaa on ”Kossun” kanssa, Puljujärvi avaa suomalaiskaksikon välejä.

Oilersin kausi päättyi pudotuspelien avauskierroksella karusti Winnipeg Jetsin pudotettua albertalaiset jatkosta suoraan neljässä ottelussa.

Katso Puljujärven haastattelu kokonaan täältä.

LUE MYÖS: Millainen kapteeni Aleksander Barkov on pukukopissa? Markus Nutivaara paljastaa: ”Kahvit valmiina”