Roby Järventien ketsuppipullo aukesi AHL:ssä näillä 2 maalilla – näyttää Ilves-taustansa tyylikkäällä tavalla

© Kuva: Getty Images

Ilveksestä hiljattain Ottawa Senatorsin kanssa tulokassopimuksen tehnyt Roby Järventie pelasi ensimmäiset kolme AHL-otteluaan ilman tehopistettä. Neljäs olikin sitten tehokkaampi, kun tuore Belleville Senators -hyökkääjä latoi taululle lukemat 2+1.

Ensimmäiseen maaliin hän sai upean syötön maalin takaa Clark Bishopilta. Manitoba Moose -maalivahti Mikhail Berdin ei kerennyt haluamaansa asentoon, kun Järventie jo laukoi kiekon tämän varusteiden lomasta AHL-uransa ensimmäisen maalin. Maalin näet tästä linkistä.

Toinen maali oli upea one-timer ylivoimalla täsmälleen pelin puolivälissä. Maali näkyy tästä linkistä. Senatorsin toisen kierroksen alkupään varaus sai myös yhden syöttöpisteen, kun hän syötti ottelun viimeisen maalin, joka viimeisteli lukemiksi 6-1.

Järventie ei ole enää Ilveksen pelaaja, eikä kaiken mennessä nappiin ole sitä enää pitkään aikaan. Hän tunnustaa syntymäkaupunkinsa joukkueen värejä myös Pohjois-Amerikassa, sillä suussa on edelleen keltavihreät hammassuojat. Tämä huomattiin myös rapakon takana, mistä näet videon tästä linkistä.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!