Andrei Nazarov nautti Tom Wilsonin väkivaltaisesta esityksestä: ”Hän on erittäin hyödyllinen pelaaja”

© Kuva: Getty Images

Epävakaana KHL-valmentajana ja pelaajaurallaan NHL-tappelijana tunnettu Andrei Nazarov on nyt ottanut kantaa Washington Capitalsin hyökkääjän Tom Wilsonin viime yönä New York Rangers -ottelussa aiheuttamaan kohuun.

Wilson oli murjonut Rangers-ottelussa kahta pelaajaa maalinedustalla syntyneessä kahinassa.

Wilson oli ensiksi lyönyt nyrkein jään pinnassa ollutta Pavel Butshnevitshia päähän ja sen jälkeen napannut Artemi Panarinin hiuksista kiinni, ja heivannut venäläistaiturin pää edellä jäähän.

Panarinin kauden uskotaan olevan nyt loukkaantumisen takia ohitse.

Wilsonille tuomittiin koko episodista 2+2+10 minuutin jäähy.

Kovana tappelija tunnettu Nazarov ei nähnyt Wilsonin toiminnassa mitään normaalista poikkeavaa.

– Nautin NY Rangersin ja Washingtonin välisestä ottelusta. Todella jännittävä ottelu, jonka Capitals-hyökkääjä Wilson käänsi täysin. Tämä mies osaa tapella ja pelata tehokkaasti. Hän on erittäin hyödyllinen pelaaja. Tappelut kuuluvat jääkiekkoon – se on osa tätä bisnestä ja NHL:ssä se myy hyvin, Nazarov kertoi venäläislehti Championatin haastattelussa.

– Wilsonin käytöksessä ei ole mitään epänormaalia – vain ottelun lopputulos merkitsee. Työskentelimme Capitals-luotsi Peter Lavioletten kanssa Bostonissa, ja silloin hänen lempilauseensa oli: ”Vain tulos merkitsee – se miten saimme sen ei ole merkittävä asia.” Tekikö Wilson oikein tilanteessa? Uskon, että hän seurasi vain valmentajansa ohjeita, Nazarov jatkoi.

Nazarov laukoi helmikuussa rajun väitteen ilmoille, että Panarin olisi pahoinpidellyt 18-vuotiaan naisen latvialaisessa baarissa vuonna 2011.

Väitteet todistettiin useasta eri lähteestä vääräksi.

LUE MYÖS: Mitä ihmettä? NHL:n kurinpito antoi Tom Wilsonille naurettavan rangaistuksen

LUE MYÖS: Nyt puhuu Andrei Nazarov: Tästä syystä tuli esiin Artemi Panarinin kohuväitteen kanssa – esitti myös toiveen venäläistähdelle


50.00 jättikerroin Suomen MM-kullalle!

1. Avaa pelitili Unibetille.
2. Jos ensitalletuksesi on min. 20€, saat 5X10€ ilmaisvedon jos Leijonat ei voita kultaa.
3. Betsaa ja katso! Jääkiekon MM-kisat ovat nähtävissä Unibet TV:ssä.