Washington Capitalsia kipparoiva maalitykki Aleksandr Ovetshkinia ei ole nähty taalaliigassa hetkeen, kun hän on pelannut NHL:ssä viimeksi NY Islandersia vastaan viime viikolla. Kapteeni oli joukkueiden seuraavasta kohtaamisesta pois, mutta nyt konkarin tilasta on Capsin kannalta onneksi hyvää kerrottavaa.

NHL:n nettisivuilla kirjoitettiin, ettei nimettömäksi jäävä loukkaantuminen pidä Ovetshkinia pois esimerkiksi pian alkavista pudotuspeleistä.

– En usko tämän olevan niin iso juttu, että ihmisten pitäisi miettiä hänen pudotuspelien kohtaloa, Caps-luotsi Peter Laviolette sanoi viitaten ensi yönkin pelin todennäköiseen missaamiseen.

– En usko, että kyseessä on mikään pitkäaikainen juttu, hän jatkoi kehuen seuran lääkäriosaston samalla maasta taivaaseen.

– Emme aio kiirehtiä häntä takaisin mukaan, mutta toisaalta hän on yksi parhaista maalintekijöistä, eli Ovetshkinin ollessa takaisin, me olemme vaarallisempia.

Washingtonin on määrä pelata runkosarjan viimeinen ottelu Boston Bruinsia vastaan ​​11. toukokuuta. Kauden huipennoksen, pudotuspeleiden alkamispäivää ei ole ilmoitettu toistaiseksi.

– Meiltä löytyy syvyyttä kokoonpanosta. Ei ”Ovieta” voi korvata, mutta hänet menettäessään muiden jannujen on yritettävä ottaa voittoja hänelle, T.J. Oshie hymähti.

Capitals keikkuu NHL:n itäisessä divisioonassa kakkosena, Pittsburgh Penguinsia pisteen perässä ja ottelun vähemmän pelanneena.