NHL:n siirtotakarajan umpeutumiseen (12. huhtikuuta) on enää alle viikko aikaa, minkä seurauksena seurapomojen puhelimet käyvätkin tällä hetkellä kuumina.

The Score -sivusto listasi viisi mahdollista ”unelmasiirtoa”, joissa ovat osallisina tämän hetken kuumimmat siirtohuhujen keskiössä olevat nimet. Katso lista alta.

Taylor Hall -> Edmonton Oilers

Entisen ykkösvarauksen paluu Oilersiin, tällä kertaa Connor McDavidin ja Leon Draisaitlin rinnalle toisi kieltämättä rutkasti mielenkiintoa loppukautta ajatellen. Pystyisikö McDavid nostamaan Hallin takaisin takavuosien MVP-tasolle?

Mattias Ekholm -> Boston Bruins

Nashville Predatorsin ruotsalaispuolustaja on siirtotakarajan kuumin puolustajanimi, joskin Predatorsin viime aikojen vahvat otteet saattavat vesittää seurajohdon halukkuuden pelaajakaupoille. Ekholm paikkaisi Bruinsissa erinomaisesti Torey Krugin ja Zdeno Charan jättämää aukkoa. Ruotsalaispuolustajan treidiarvo on korkealla, sillä Predators vaatii Ekholmista tiettävästi ykköskierroksen varausoikeutta, korkean profiilin lupausta sekä kolmatta, vähempiarvoista vaihturia.

Kyle Palmieri -> Carolina Hurricanes

30-vuotias vuokrapelaaja on taatusti usean pudotuspelimenestyksestä haaveilevan seuran kiikarissa, minkä vuoksi New Jersey Devils veti hyökkääjän jo pois kokoonpanostaan. Palmieri toisi lisää leveyttä Hurricanesin laituriosastolle ja olisi tärkeä täsmäase varsinkin Teuvo Teräväisen pitkäaikaiset aivotärähdysoireet huomioiden. Hurricanesilla olisi riveissään useita lupauksia, joskaan Palmierin vaihtoarvo ei välttämättä ole nousemassa erityisen kovaksi viimeisestä sopimusvuodesta johtuen.

Mikael Granlund -> Toronto Maple Leafs

Vuoden sopimuksella pelaava ”Granny” olisi oiva top 9 -hyökkäyksen täsmäase mille tahansa mestaruudesta kamppailevalle joukkueelle. Toisi monikäyttöisenä pelaajana toivottua kilpailua Leafsin hyökkäykseen. Alexander Kerfoot on mainittu huhuissa yhtenä mahdollisena vaihdokkina Nashville Predatorsin suuntana.

James Reimer -> Colorado Avalanche

Carolina Hurricanesilla on ylitarjontaa maalivahtiosastollaan, kun taas Avalanchen kokoonpano huutaa luotettavan kakkosmaalivahdin perään. 33-vuotiaan Reimerin hinta tuskin nousisi tähtitieteelliseksi varsinkaan Petr Mrazekin palattua pitkän loukkaantumisensa jälkeen Hurricanesin kokoonpanoon ja nuoren Alex Nedeljkovicin tehdessä nousuaan vakituisen NHL-vahdin rooliin.