Boston Bruinsin ja New Jersey Devilsin välinen ottelu oli tiukka vääntö. Devils siirtyi ottelussa johtoon ensimmäisessä erässä Kyle Palmierin maalin avulla ja tämä maali piti sen johdossa myös toiselle erätauolle.

Kolmannesta erästä tuli täysi selviämiskamppailu. Bruins laukoi 17 kertaa kohti maalia viimeisen 20-minuuttisen aikana, ja varsinaisen peliajan viimeisillä sekunneilla kiekko pomppi vastustamattomasti kohti maaliviivaa.

Maaliviivan yli kiekko ei kuitenkaan koskaan mennyt. Mackenzie Blackwood venytti varpaansa juuri ja juuri ajoissa kiekon tielle.

Tilannetta tarkasteltiin videolta todella pitkään, mutta päätös oli että kiekko ei ylittänyt kokonaan maaliviivaa. Devils voitti ottelun 1-0 ja piti vielä playoff-unelmansa elossa pokkaamalla kaksi pistettä Bruinsia vastaan.