New York Islanders ja Arizona Coyotes iskivät molemmat viime yönä kiinni KHL:n pelaajatarjontaan. Islanders kiinnitti vuonna 2016 varaamansa Anatoli Golyshevin ja Coyotes hankki puolustaja Vladislav Provolnevin.

Golyshev liittyi Islanders-organisaatioon jo täksi kaudeksi loppukauden mittaisella kaksisuuntaisella sopimuksella. Golyshevin KHL-ura on ollut ailahteleva, sillä varauksen jälkeisellä kaudella pistemäärä tipahti 44:stä 17:ään ja tehoista elävän venäläisen tilastot ovat olleet senkin jälkeen kaikkea siltä väliltä.

Kuluneella kaudella Golyshev on saanut 53 pelissä aikaan 27 pistettä. Venäläislaituri on pelannut koko KHL-uransa Avtomobilist Jekaterinburgissa. Euro Hockey Tourilla 26-vuotias Golyshev on edustanut maatansa neljänä kautena ja takana on myös nuorten MM-kisat, mutta miesten MM-kisat häneltä ovat jääneet kokematta.

Provolnev on osa Coyotes-organisaatiota vasta ensi kaudella. 191-senttinen puolustaja siirtyy arizonalaisjoukkueeseen Severstal Tsherepovetsista. Venäjää 25-vuotias Provolnev ei ole päässyt vielä EHT:llä tai arvokisoissa edustamaan.