Leon Draisaitl oli kenties nähnyt maanmiehensä Tim Stützlen upean tarjoilun alkuviikolta, sillä Edmonton Oilers -tähti pisti nyt ehkä jopa paremmaksi. Saksalaistähti ohjasi kiekon yhdellä kosketuksella jalkojensa välistä taakseen niin ikään saksalaiselle Dominik Kahunille, joka viimeisteli one-timerilla lukemiksi 3-0 Calgary Flamesia vastaan.

Draisaitl ja Kahun ovat pelanneet maajoukkueiden lisäksi yhdessä myös Adler Mannheimin juniorijoukkueessa, joten Draisaitl tiesi vilkaisemattakin, missä Kahun on. Täksi kaudeksi Oilersiin hankittu Kahun osoittikin kiitollisuutta pitkäaikaiselle kaverilleen heti maalin jälkeen.

Draisaitl on yhdessä Connor McDavidin kanssa tehnyt tällä kaudella ihan mitä huvittaa. Numero 29 on McDavidin takana toisena NHL:n pistepörssissä 30 ottelussa kerätyillä tehoilla 17+29. Tällä tahdilla Draisaitl tekisi 82 ottelun runkosarjassa 126 pistettä.

Oilers on pärjännyt hyvin tällä kaudella. Se majailee divisioonansa kolmantena vain kahden pisteen päässä sitä johtavasta Toronto Maple Leafsista. Seuraavaksi Oilers kohtaa tasapisteissä olevan Winnipeg Jetsin heti ensi yönä.

LUE MYÖS: Vihdoin: Jesse Puljujärven tehoilta katkaisi kuivakauden – myös Connor McDavid ja Leon Draisaitl mättivät pisteitä