Artemi Panarinin entinen seurakaveri Mikhail Anisin on antanut oman näkemyksensä viime aikaisista väitteistä koskien New York Rangersin tähtipelaajaa.

Venäläishyökkääjän nimi nousi aiemmin tällä viikolla ikävällä tavalla esiin, kun hänen entinen valmentajansa, Andrei Nazarov, väitti kotimaan lehdistölle Panarinin pahoinpidelleen 18-vuotiaan naisen vuonna 2011.

Anisin kertoo kuitenkin, ettei väitä pidä paikkaansa. Hän pelasi kyseiseen aikaan Panarinin seurakaverina, ja kertoo olleensa koko kyseisen illan hyökkääjän seurassa, jossa ei tapahtunut minkäänlaista pahoinpitelyä.

Anisinin mukaan baarissa kaksi naista oli kyllä hakeutunut pelaajien seurueeseen ja toista heistä oli työnnetty sivummalle, mutta mitään väkivaltaista ei tapahtunut, eikä paikalla ollut virkavaltaa, toisin kuin Nazarov väitti.

– Mitään lyöntejä ei ollut. On inhottavaa nähdä, kuinka tällaista kymmenen vuotta vanhaa asiaa paisutellaan. Voin vannoa, ettei siellä tapahtunut mitään vakavaa, Anisin kertoo Allhockey-sivuston mukaan.

LUE MYÖS: Venäjällä kuohuu: Artemi Panarinin väitetään pahoinpidelleen nuoren naisen – vetäytyy NY Rangersin toiminnasta

LUE MYÖS: NY Rangers tukee kovien syytösten kohteena olevaa Artemi Panarinia: ”Tämä on selvästi uhkailutaktiikka”