Auts! Washington Capitalsin venäläistähdet sivuun tositoimista – rikkoivat tiukkoja koronasääntöjä

© Kuva: Getty Images

Washington Capitals joutuu tulemaan ainakin seuraavat neljä ottelua toimeen ilman neljää venäläispelaajaansa.

Capitalsin päävalmentaja Peter Laviolette kertoi torstaina medialle, että NHL:n koronasääntöjä rikkoneet Aleksandr OvetshkinJevgeni KuznetsovDmitri Orlov ja Ilja Samsonov ovat sivussa neljästä ottelusta ja sen jälkeen tilannetta tarkastellaan uudestaan.

Capitals-pelaajat rikkoivat NHL:n sääntöjä vieraspelimatkalla, kun he kokoontuivat ilman maskeja samaan hotellihuoneeseen tiukoista koronarajoituksista huolimatta. Kyseisestä rikkeestä NHL-seuralle annettiin 100 000 dollarin sakot.

Rangaistusten jälkeen Samsonov antoi positiivisen koronanäytteen.


PÄIVÄN VIHJE: CHICAGO BLACKHAWKS – TAMPA BAY LIGHTNING

Laittaako pirteästi viime yönä Tampan haastanut Chicago salamapaidat jälleen ahtaalle?