Jonathan Toews jää sivuun NHL:stä – taustalla rankka syy

© Kuva: Getty Images

Aikaisemmin tiistaina julkisuuteen kantautui tieto siitä, että Chicago Blackhawksin kapteeni Jonathan Toews joutuu jäämään pois NHL-kauden aloituksesta.

Blackhawksin tiedotteen mukaan Toewsin ratkaisun taustalla on toistaiseksi tuntematon sairaus, jonka selvittämiseen tehdään parhaallaan töitä.

– Minulle on tullut tämän offseasonin aikana oireita, jotka ovat aiheuttaneet uupumusta ja energian puutetta. Olen tehnyt lääkäreiden kanssa yhteistyötä, jotta ymmärtäisin paremmin tilani, Toews kertoo tiedotteessa.

– En osallistu Blackhawksin toimintaan, ennen kuin saan terveyteni siihen kuntoon, että voin työskennellä parhaalla mahdollisella tasolla auttaakseni joukkuetta. Paluulleni ei ole vielä aikataulua. Olen tähän äärimmäisen pettynyt, mutta ei olisi ollut joukkuetovereideni kannalta reilua pelata tässä kunnossa, Toews jatkoi.

32-vuotias Toews pelasi viime kaudella 70 ottelua tehopistein 18+42=60. Kanadalaishyökkääjä nettoaa jättimäistä 10,5 miljoonan dollarin palkkaa vielä vuoteen 2023 asti.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.