Ex-NHL-vahti suoraan kaljaliigasta torjumaan tähtien laukauksia – Auston Matthews täräytti heti ikävän yllätyksen!

© Kuva: Getty Images

Seuraavan NHL-kauden on tarkoitus alkaa 1.tammikuuta 2021, mutta tuoreimmat tiedot vihjaavat, että aloitus saattaisi viivästyä helmikuun alkuun asti. (lue lisää täältä)

Pelaajat valmistautuvat sesonkiin kuitenkin jo täyttä häkää ja muutamat eri joukkueiden tähdet ovat kokoontuneet yhteen varmistaakseen harjoitustensa laadun.

Edmonton Oilers-megatähti Connor McDavid liittyi aiemmin marraskuussa Arizonassa olevaan harjoitusporukkaan, jossa mukana ovat Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedmanin mukaan ainakin Auston Matthews, Jonathan Toews, Jake Bean, Anthony Duclair, Matt Dumba, Alex Galchenyuk, sekä useat Arizona Coyotesin pelaajat.

Harjoituksia vetää uransa keväällä 2017 lopettanut Coyotes-legenda Shane Doan.

Doanin kutsumana paikalle saatiin myös NHL-kaliiberin maalivahti, kun lähellä asuva Peter Budaj puki pitkästä aikaa jälleen varusteet päälleen.

Ex-huippuvahti lopetti uransa keväällä 2019 ja oli Sportsnetin mukaan pukenut maalivahdin varusteet päälleen vain kerran viimeisen 15 kuukauden aikana – pelatakseen kaljaliigaa.

38-vuotiaan Budajin kerrottiin torjuneen harjoituksissa erinomaisesti, mutta sitten hänen eteensä lyötiin melkoinen haaste: McDavid kuljetti kiekkoa ja kaukalon toista laitaa viiletti Matthews.

Matthews sai lopulta nappisyötön ja antoi palaa. Hurja laukaus tärähti suoraan Budajin maskiin ja Matthews tuli kauhuissaan paikalle pyytämään anteeksi.

– Hän oli siitä kovin pahoillaan, Budaj kertoi nauraen ja jatkoi:

– Sanoin, että ei se mitään, olin ihan kunnossa ja hän yritti vain tehdä maalin.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!