NHL:ssä kaudella 2021-22 aloittava Seattle Kraken on rakentanut hiljalleen organisaatiotaan, mutta vielä toistaiseksi seuralta puuttuu päävalmentaja.

Krakenin GM Ron Francis ei katso asian kanssa olevan vielä kuitenkaan kiire.

– Emme vielä tiedä minkälaisen joukkueen pääsemme valitsemaan (laajennusdraftissa), joten meidän on tällä hetkellä hyvä istua ja odotella mitä tapahtuu, Francis toteaa The Athleticille ja jatkaa:

– Tässä on, toivottavasti, kausi 2020-21 vielä edessä. Olisiko markkinoilla kavereita, jotka menettävät työpaikkansa, tai etsivät uusia vaihtoehtoja muualla?

Seattlelaisjoukkueessa ei ole vielä päätetty millä strategilla se liigaan tulee. Onko tarkoitus simuloida edellisen laajennusjoukkueen, Vegas Golden Knightsin heti voittoja-lähestymistapaa vai rauhallisempaa ratkaisua.

Vegas marssi sensaatiomaisesti heti ensimmäisellä NHL-kaudellaan 2017-18 Stanley Cup-finaaleihin, joissa se hävisi viidessä ottelussa Washington Capitalsille.

Valittavalla strategialla on luonnollisesti vaikutusta siihen, kenet Kraken tulevaksi piiskurikseen valitsee.

– Luulen, että lähestymme pikkuhiljaa ideaamme nyt kun vapaiden agenttien markkinat ovat hiukan edenneet. Tässä saattaa olla vielä erilaisia liikkeitä edessä ennen kuin NHL jälleen jatkuu. Asiat selkeytyvät, kun voimme keskustella joukkueiden kanssa ja saamme selvillä mitä on tai ei ole tarjolla, Francis painottaa.