NHL-huippulupauksen karmeat teot olivat liikaa: Arizona Coyotes antoi lähtöpassit!

© Kuva: Getty Images

Arizona Coyotes on päättänyt vapauttaa tänä syksynä neljännellä kierroksella (111.) varatun puolustajan Mitchell Millerin NHL-oikeudet.

Lähtöpassien taustalla on aikaisemmin tällä viikolla julkisuuteen tullut tieto, että Miller oli kiusannut hirvittävällä tavalla kehitysvammaista luokkalaistaan Isaiah Meyer-Crothersia neljä vuotta sitten.

– Coyotesin organisaation puolesta haluan pyytää anteeksi Isaiahilta ja koko Meyer-Crothersin perheeltä. Yritämme rakentaa malliorganisaatiota jäällä, kuin myös sen ulkopuolella. Teimme tässä oikean ratkaisun Isaiahin, hänen perheensä, faniemme sekä yhteistyökumppaneidemme kannalta. Miller on tästä lähtien vapaa agentti, ja hän voi tavoitella NHL-unelmaansa muualla, Coyotesin presidentti Xavier Gutierrez kertoi tiedotteessa.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!