Pelaaja-agentti paljasti: Tämän takia Matt Niskanen lopetti yllättäen NHL-uransa – jätti lähes 6 miljoonaa dollaria pöydälle

© Kuva: Getty Images

Aikaisemmin tässä kuussa Philadelphia Flyersista tipahti todellinen yllätysuutinen, kun puolustaja Matt Niskanen ilmoitti lopettavansa peliuransa kesken sopimuksen.

33-vuotiaalla yhdysvaltalaisella olisi ollut seitsemän vuoden mittaista ja yhteensä 40,25 miljoonan dollarin sopimusta vielä yksi vuosi jäljellä. Niskanen olisi tienannut ensi kaudesta 5,75 miljoonan dollarin tulot.

Niskasen pelaaja-agentti Neil Sheehy on tarjonnut taustatietoja suojattinsa yllätysratkaisusta.

– Niskanen kertoi minulle, että hän ei halua enää käydä uutta offseasonia läpi. Hän mainitsi minulle myös COVIDin. En usko, että hän haluaa valmistautua ensi kauteen marraskuun 15. päivään mennessä, ja sitten erkaantua kahdesta lapsestaan ja vaimostaan. Uskon, että hän aina kuvitteli pelaavansa sopimuksensa loppuun ja vasta sitten lopettavansa uransa, mutta nyt COVIDin takia hän päätti lopettaa jo nyt. Hän käytännössä sanoi minulle, että: ”Nyt COVIDin aikaan, en vain halua tehdä sitä enää. En halua valmistautua NHL-kauteen enää”, Sheehy valaisi Sports Illustratedin haastattelussa.

Sheehyn mukaan loukkaantumisilla ei ollut osaa tai arpaa Niskasen päätökseen.

– Voin kertoa teille, että hän on täysin kunnossa – terveystilanne ei vaikuttanut hänen päätökseensä. Aivotärähdys ei ole ollut ongelmana. Jos jotain olisi, niin tietäisin siitä. Voin luvata teille, että loukkaantumista ei ole. Philadelphia on ihan yhtä yllättynyt tästä ratkaisusta, kuin kaikki muutkin, Sheehan kertoo.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!