TSN: Tämä NHL-seura koviten Patrik Laineen perässä – puheissa melko mitätön tarjous

© Kuva: Getty Images

Patrik Laineeseen liittyvät siirtohuhut saivat perjantaina uutta virtaa, kun julkisuuteen tipahti mielenkiintoinen tietoa suomalaistähden tilanteesta.

TSN:n sisäpiiritoimittaja Pierre LeBrun on ollut yhteydessä Laineen agentteihin, ja heidän mukaan Laine tietää siirtoneuvottelujen olevan käynnissä. Laineen agentit uskovat, että olisi hyödyllistä kummallekin osapuolelle, jos suomalaistykki kaupataan pois Winnipegistä.

TSN:n toimittaja Ray Ferraro uskookin Jetsin tilanteen olevan jo hieman epätoivoinen. Jetsin kerrotaan toivovan Laineen sisältävässä vaihtokaupassa vastikkeena vähintään TOP-4 -puolustajaa, joita ei ole tällä hetkellä tarjolla kovinkaan montaa.

– Kuulin Philadelphia Flyersin olleen kovimmin Patrik Laineen perässä. Jets ei ole kuitenkaan saamassa puolustaja Ivan Provorovia vaihtokaupassa. Flyersin tarjouksen täytyy sisältää muutakin kuin pelkkä Travis Sanheim, Ferraro valaisi Overdrive-podcastissa.

– Kovinkaan monella muulla joukkueella ei ole tarjolla merkittäviä puolustajia. Kovatasoisia puolustajia on niin vaikea saada vaihtokaupan avulla – niin moni muukin NHL-seura on niiden perässä, Ferraro huomautti.

LISÄÄ AIHEESTA: NHL-toimittaja listaa: näillä seitsemällä joukkueella kapasiteettia Patrik Laineen hankkimiseksi