Huhupuheille stoppi! Ilja Kovaltshuk tyrmäsi villeimmät siirtohuhut: ”Hän teki sen kaikille selväksi”

© Kuva: Getty Images

Ilja Kovaltshukin nimi pyörii taas aktiivisesti siirtohuhuissa.

37-vuotiaalle venäläishyökkääjälle kulunut kausi oli yksi uran värikkäimmistä kausista, kun Kovaltshuk edusti kolmea eri NHL-seuraa. Kausi käynnistyi Los Angeles Kingissä, josta tie vei Montreal Canadiensin kautta Washington Capitalsiin.

Ensi kaudeksi venäläiskonkarilla ei ole sopimusta mihinkään, joten villeimmissä huhuissa miestä on viety jälleen KHL:ään. Kovaltshukin tuttu, Avangard Omskin hallituksen puheenjohtaja Aleksandr Krilov, kertoo kuitenkin, ettei hyökkääjä haikaile vielä takaisin kotimaahansa.

– Ilja jää Pohjois-Amerikkaan. Hän teki kaikille selvästi selväksi, että haluaa pelata Pohjois-Amerikassa, eikä katso KHL:ää kohti, Krilov kertoo Sport-Expressin haastattelussa.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!