Carolina Hurricanesin ja Boston Bruinsin kolmannessa pudotuspeliottelussa karmean näköisesti loukkaantuneen tähtihyökkääjä Andrei Svetshnikovin nilkkavamma ei ole osoittautunut niin pahaksi, mitä aluksi luultiin, kertoo Hurricanesin päävalmentaja Rod Brind’Amour Raleigh News & Observerin mukaan.

– Se ei ole niin paha mitä tv-kuvista näytti. Pelkäsimme pahinta, mutta luulen että väistimme luodin, päävalmentaja kommentoi.

Svetshnikov pysyy joukkueen kanssa NHL:n ”kuplassa”, joten miehen pelaaminen tällä kaudella on yhä mahdollista.

Carolinan tilanne Bostonia vastaan on tosin viime yön karmean sulamisen jälkeen hankala. Joukkueiden neljättä kohtaamista kahden erän jälkeen maalein 2-0 johtanut Hurricanes päästi neljä maalia kolmannessa erässä häviten ottelun 3-4 ja ollen nyt otteluvoitoissa 1-3-tappiolla.

68 runkosarjapelissä 61 pistettä iskeneen 20-vuotiaan Svetshnikovin paluu viidenteen peliin olisikin Canesille kaikki kaikessa.