NHL:n jättänyt Joel Persson kertasi vastoinkäymisten täyttämää kauttaan: ”Tulokkaalle vaikea paikka”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Edmonton Oilersissa tällä kaudella NHL:ssä debytoinut Joel Persson kertoi ruotsalaisen HockeyNewsin haastattelussa vaikeuksistaan Pohjois-Amerikassa.

Ruotsalaispuolustaja pelasi Oilersissa lopulta 13 peliä NHL:n puolella. Kausi oli todella rikkonainen.

− Oli paljon ylä- ja alamäkiä. Minulle tuli heti alussa vammoja, mikä tarkoitti sitä, etten pystynyt osallistumaan kauteen valmistaviin harjoituspeleihin. Ilman harjoituskautta NHL on tulokkaalle vaikea paikka, Persson kertoi.

Persson palaa ensi kaudeksi Ruotsiin Växjön riveihin. NHL:n valloitus jäi ainakin toistaiseksi.

− Kaikki tuntui hyvältä alussa, mutta sitten Chicagoa vastaan tuli taas loukkaantuminen, ja jouduin sivuun kolmeksi viikoksi, Persson kertasi kauttaan.

Ruotsalaispakki teki AHL:n puolella hyvin pisteitä, kun 27 pelissä hän teki tehot 3+13. Myös Ruotsin SHL:ssä tuli ennen NHL-siirtoa hyvin pisteitä. Taalaliigassa peli ei ottanut kuitenkaan kulkeakseen.

− Homma ei toiminut sairastuvalta palatessani. Kävin AHL:ssä ennen kuin pääsin pelaamaan taas ylhäällä joitakin pelejä. Sitten minut lähetettiin taas alas ja olin farmissa Bakersfieldissä siihen asti, että minut kaupattiin, Persson sanoi.

Persson siirtyi Oilersista Anaheim Ducksin organisaatioon maalivahti Angus Redmondia ja seitsemännen kierroksen varausoikeutta vastaan.

− Muistan, kuinka join kahvia puoli tuntia takarajan jälkeen, ja sain kuulla tulleeni kaupatuksi. Kaikki tapahtui nopeasti, ja jo samana iltana olin matkalla San Diegoon. Siinä sai todellakin tuntea, millaista elämä siellä voi olla.

Persson pelasi Ducksin farmijoukkue San Diego Gullsissa seitsemän peliä tehopisteittä.

− Myöskään siellä asiat eivät menneet odotetulla tavalla. En löytänyt paikkaani vaikean alun jälkeen, Persson totesi.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Kertoimet ottelulleChicago Blackhawks - Edmonton Oilers06.08.2020