NHL-historian parhaimpiin pelaajiin lukeutuva tshekkilegenda Jaromir Jagr on jatkamassa uraansa myös ensi kaudella, vaikka ikää on kertynyt mittariin jo 48 vuoden verran.

Tshekkiläinen iSport.cz paljastaa Jagrin siirtyvän omistamastaan, Tshekin pääsarjasta pudonneesta Rytiri Kladnosta maan kärkiseuroihin lukeutuvan Sparta Prahan leiriin. Sopimusta ei ole ainakaan toistaiseksi vahvistettu osapuolten toimesta

Jagr pelasi päättyneellä kaudella Kladnon riveissä Tshekin Extraligaa. 38 ottelussa hyökkääjäsuuruus iski yhä täysin salonkikelpoiset tehot 15+14=29.

Szymon Szemberg

@Sz1909_Szemberg
Well-informed Pavel Barta writes that Jaromir "ForeverYoung" Jagr will sign with Sparta Prague. One source tell Barta "it's a done deal". That means that Jagr doesn't have to pay himself a salary at Kladno, the club he owns. Now someone else will pay the salary. JJ is 48.