TSN:n toimittaja Craig Button julkaisi tuoreimman arvionsa NHL:n varausrankingista kolmen kärkikierroksen, eli 103 ensimmäisen numeron osalta.

Ykkösnimi on kanadalaislaituri Alexis Lafreniere, toistaiseksi kakkospaikalla on saksalaishyökkääjä Tim Stützle ja kolmantena kanadalaissentteri Quinton Byfield.

Suomalaisista kärkinimi on vasta 16:nnella sijalla oleva HIFK-hyökkääjä Anton Lundell. Se ei yllätä, että hän on suomalaisten kärki, mutta sijoitus kuulottaa yllättävänkin alhaiselta. Aiemmin arvio on pyörinyt kympin kärjessä, joten siinä mielessä käänne tuli puskista.

Sinivalkoisista ykköskierroksella menisi myös viimeisenä, eli sijalla 31 TPS-pakki Eemil Viro.

Kakkoskierrokselta NHL-seuroihin tyrkyllä olisivat KOOVEE:ssa suurimman osan pelannut hyökkääjä Roby Järventie (35.), Kärppien pakki Topi Niemelä (46.), Tappara-laituri Kasper Simontaival (51.) ja Ässien hyökkääjä Roni Hirvonen (57.).

Kolmannella kierroksella taalaliigaan suomalaisista varataan näillä näkymin JYP-pakki Joni Jurmo (78.), WHL:ssä pelaavat pakit Kasper Puutio (89.) ja Christoffer Sedoff (99.) sekä KooKoon hyökkääjä Joonas Oden (100.).