Entinen NHL-hyökkääjä Patrick Bordelau on ajautunut ongelmiin lain kanssa. Hän on nyt myöntänyt syyllisyytensä kuuteen eri rikokseen, joihin sisältyvät ahdistelu, laittomat uhkaukset ja yli 5000 dollarin suuruinen petos.

Eilen Bordeleau sai viiden kuukauden vankilatuomion. Sen lisäksi hänelle tuomittiin 160 tuntia yhteiskuntapalvelua.

Bordeleau on Minnesota Wildin toisen kierroksen varaus vuodelta 2004. Kaikki NHL-uransa 129 ottelua hän pelasi kuitenkin Colorado Avalanchessa, jossa hän loi uraansa enemmän nyrkeillään kuin taidoillaan.

Bordeleaun viimeinen NHL-kausi oli 2014-15. Hän pystyi pelaamaan tuolloin vain yhden ottelun.

Viime vuodet 33-vuotias hyökkääjä on kiekkoillut kanadalaisessa LNAH-liigassa. Tällä kaudella hän on iskenyt 27 ottelussa tehot 4+11=15 ja ottanut huimat 103 jäähyminuuttia.