NHL-sisäpiiritoimittajalta hurja väite: Colorado harkitsee siirtopommia – hankkimassa Winnipeg-tähden?

© Kuva: Getty Images

Colorado Avalanche kuuluu NHL:n kevään ehdottomasti suurimpiin mestarisuosikeihin.

Seuran onkin uskottu jo pidemmän aikaa tutkailevan mahdollisuuksia vahvistaa kokoonpanoaan vielä ennen siirtotakarajan umpeutumista.

Sportsnetin arvostettu sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman heittää nyt ilmoille todella rajun arvion Avalanchen mahdollisesta täsmähankinnasta. Friedman ehdottaa Avalanchelle huippulupaavan puolustaja Bowen Byramin treidaamista Winnipeg Jetsiin vaihdossa nuoreen tähtilaituri Kyle Connoriin.

Toimittaja kertoo kuulleensa huhuja, joiden mukaan vielä tällä kaudella junnuliigassa kiekkoileva Byram sekä laitahyökkääjä Vladislav Kamenev saattaisivat sisältyä pakettiin, jolla Avs saisi itselleen tällä kaudella 58 pelissä hurjat tehot 28+31=59 takoneen 23-vuotiaan Connorin.

Avalanchen sisäpiiritoimittaja Adrian Dater löi lisää vettä myllyyn kertoessaan Avalanche-pomojen olleen paikan päällä seuraamassa taannoista Jetsin vieraspeliä New York Rangersiä vastaan.

Kaupasta tekisi entistä mielenkiintoisemman se, että Avalanchen todellinen tarve tällä hetkellä on uuden laitahyökkääjän sijaan sentteriosastolta. Seura menetti hiljattain kakkossentterinsä Nazem Kadrin pitkäksi aikaa sairastuvalle, minkä vuoksi seurajohdon päähuomion luulisi olevan nimenomaan luotettavan keskushyökkääjän löytämisessä kevään tosipelejä varten.

Friedmanin siirtohuhuun liittämästä 18-vuotiaasta Byramista puolestaan odotetaan yhtä NHL:n tulevaisuuden supertähdistä. Nuori puolustaja on Avalanchen 1. kierroksen 4. varaus viime kesältä.

LUE MYÖS: NHL-toimittajalta raju avautuminen Rasmus Ristolaisen tilanteesta: ”Treidatkaa hänet vielä kun voitte”

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!