Montreal Canadiensin organisaatioon kuuluva Jesperi Kotkaniemi on ollut lähiaikoina otsikoissa hänen farmikomennuksensa takia. Pudotus AHL:ään ei kaikesta päätellen ole huippulupaukselle kova pala. Ainakin hän antoi toimittaja Arpon Basulle humoristisen vastauksen aiheesta.

– Kotkaniemi teki haastattelutuokion jälkeen Lavalissa selväksi, että hänen mielestään kysymykseni oli syvältä. Kundilla riittää huumorintajua.

– ”Mikähän kysymys tuo nyt sitten oli? Se oli huonoin kaikista. Sinun on parannettava. Kohta sinut lähetetään alas.”

Arpon Basu

@ArponBasu
Jesperi Kotkaniemi after his scrum in Laval tonight made a point of telling me he thought my question sucked. Kid hasn't lost his sense of hunour.

“What kind of question was that? That was the worst one. You need to pick your game up. You’re going to get sent down.”

Lisäksi sentteri näytti kiinnostuksensa tulevaisuutta kohtaan, kun hän oli kysynyt jopa toimittajalta neuvoja.

– Lisäksi hän kysyi myöhemmin minulta, että kuinka AHL:ssä matkustetaan. Kerroin, että tämä oli myös minun ensimmäinen AHL-otteluni. Hän heitti sen jälkeen kanssani kivet.

Arpon Basu

@ArponBasu

Eric Engels

@EricEngels
Ironically, you sent yourself down to Laval today too.
He was asking me questions on how travel works in the AHL afterwards and I told him it was my first AHL game too. So he fist bumped me.

Juhannuksen 2018 ykköskierroksen kolmosvaraus viimeisteli heti ensimmäisessä Laval Rocket -pelissä syöttöpinnan (0). NHL:n puolella hän on tehnyt 36 ottelussa tehot 6+2=8 (-11).