NHL langetti itseään puolustaneelle Zack Kassianille pelikiellon – törkytaklaaja selvisi rangaistuksetta

© Kuva: Getty Images

NHL on langettanut Edmonton Oilersin laitahyökkääjä Zack Kassianille kahden ottelun pelikiellon miehen hyökättyä tätä rumasti kahteen otteeseen taklanneen Calgary Flamesin Matthew Tkachukin kimppuun viikonlopun tulikuumassa Albertan paikallispelissä.

Flames-hyökkääjä Tkachuk saalisti Kassiania taklauksillaan läpi ottelun osuen tätä ensimmäisellä taklauksella päähän. Toisen taklauksen jälkeen kovaotteisena pelaajana tunnetun Kassianin vati meni nurin siinä määrin, että mies koulutti nuorta Calgary-peluria yksipuolisen nyrkkitappelun muodossa. Tkachuk saapui molempiin taklaustilanteisiin tilanteen ulkopuolelta kolmantena pelaajana.

NHL:n päätös rangaista ainoastaan Kassiania vaikuttaa perin kummalliselta, sillä Tkachuk itse ei joutunut sikailuistaan huolimatta liigan kuultavaksi. Kassian puolestaan sai jo ottelun aikana tempustaan 2+10 minuutin rangaistuksen.

Pelikielto on tällä kaudella Oilersin ykkösketjuun nousseelle Kassianille uran kolmas. Mielenkiintoista kyllä, mies vapautuu pelikiellostaan sopivasti Flamesin ja Oilersin seuraavaan kohtaamiseen. Ottelusta onkin taatusti luvassa kovaotteinen uusinta Albertan herruudesta.

Katso pelikieltoon johtanut tilanne alta:


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.