Samalla kun NHL-seuraajien suurin huomio kiinnittyy megatähti Taylor Hallin tulevaan osoitteeseen, tapahtuu New Jersey Devilsin kulisseissa myös muuta liikehdintää.

NHL-toimittaja Elliotte Friedman nimittäin paljastaa Devilsin lisänneen 24-vuotiaan hyökkääjä Miles Woodin hiljattain kaupiteltavien pelaajiensa listalle. Toimittajan mukaan fyysistä pelityyliä edustava Wood ei ole ollut seurajohdon mielestä ”riittävän aggressiivinen ja ärtyisä”.

Energisenä laiturina tunnettu Wood on merkkauttanut alkukaudella alle taklauksen per peli, kun lukema oli vielä viime kaudella 97 taklausta 63 pelissä. Myöskään pistesarake ei ole lihonut odotettuun tapaan, sillä 27 pelin jälkeen koossa on vasta tehot 3+4=7. Se on vähän pelaajalta, jolta on totuttu viime vuosien aikana näkemään lähes puoli pistettä per peli -tahtia.

Woodin kauppaamisen tiellä on paitsi miehen kesään 2022 jatkuva sopimus 2,75 miljoonan kausipalkalla, myös miehen kyvyttömyys pelata tehokasta alivoimaa. Tätä pidetään isona heikkoutena alempien kenttien pelaajasta puhuttaessa.

Heikosti tällä kaudella menestyneen Devilsin seurajohdon odotetaan joka tapauksessa tekevän jo lähiaikoina isojakin muutoksia kokoonpanoonsa. 227 NHL-peliä tehoin 40+40 urallaan pelannut Wood saattaa hyvinkin olla ensimmäisenä lähtijöiden listalla.

LUE MYÖS: Montreal nosti taas uuden suomalaispelaajan NHL:ään! Ex-Liiga-komeetalla alla loistava alkukausi AHL:ssä