Yli 1000 ottelun NHL-hyökkääjän ura ohi – Mark Giordano kuittailee: ”Miten pystyit pelaamaan tuolla mailalla tuhat ottelua”

© Kuva: Getty Images

NHL:n pelaajayhdistys (NHLPA) tiedotti tiistaina, että hyökkääjä Matt Stajan lopettaa pitkän peliuransa.

Stajan pelasi vielä viime kaudella Saksan DEL-liigassa EHC Münchenin riveissä. Tätä ennen 35-vuotias kanadalainen kiekkoili 14 kautta NHL:ssä edustaen Toronto Maple Leafsia sekä Calgary Flamesia.

Puolustuspään mestarina tunnettu sentteri tahkosi NHL:ssä yhteensä huimat 1003 runkosarjaottelua pistein 146+267=413. Pudotuspeleissä Stajanille kertyi 17 ottelua.

Stajanin kanssa Calgary Flamesissa pelannut tähtipuolustaja Mark Giordano antoi entiselle pelitoverilleen tunteikkaat jäähyväiset, jossa ei vältytty pieneltä piikitellyltä.

– Onnittelut yhdelle kaikkien aikojen parhaalle joukkuetoverille, jonka kanssa olen pelannut. ”Staj”, olit todellinen johtaja jäällä, kuin myös sen ulkopuolella – ja olet sitä myös urasi jälkeen. Oli ilo pelata sinua vastaan MTHL-sarjassa, ja sen jälkeen OHL:ssä ja NHL:ssä. Mutta kaikista parasta oli päästä pelaamaan sinun kanssasi Calgary Flamesissa. En voi uskoa, että pelasit 1000 ottelua tuolla mailalla – siinä oli kauhein käyrä ikinä. Nauti eläkkeellä olosta perheesi Katien, Elliotin, Dylanin ja Lolan kanssa. Rakastan teitä, Giordano kirjoitti.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.