Arizona Coyotes ei ennen kautta kuulunut monen asiantuntijan suosikkijoukkueisiin. Aavikon joukkue on kuitenkin tällä hetkellä tyynenmeren divisioonan kakkosena ja porskuttaa kovassa vireessä.

NHL:ssä nälkä tuppaa aina kasvamaan syödessä. Joukkue on saamassa Niklas Hjalmarssonin takaisin kokoonpanoon, mutta silti seura tähyää vahvistusta puolustajaosastolleen.

– Kun Hjalmarsson palaa, Coyotes saattaa silti olla hankkimassa uuden puolustajan. Kaksi lähdettä sanoivat, että Coyotes tutkii mahdollisuutta lisätä puolustaja, jolta löytyy taitoa ja kovuutta, joka voisi olla kolmosparin tai seitsemäspakki, kirjoittaa The Athleticin toimittaja Craig Morgan.

Spekulaatioissa nousi esiin Detroit Red Wingsin puolustaja Dylan McIlrath. Lähes kaksimetrinen ja yli satakiloinen puolustaja toisi kovuutta Arizonan takalinjoille, eikä olisi mahdottoman kallis hankinta. McIlrath on pelannut kauden puoliksi NHL:ssä ja puoliksi farmissa. Palkkaa hän tienaa kaudesta 700 000 dollaria.

Toinen, tyyriimpi vaihtoehto olisi Buffalo Sabresin puolustaja Marco Scandella. Buffalolla on joukkueessa liikaa puolustajia, ja Scandellan nimi on pyörinyt jo pitkään siirtohuhuissa. Arizonan pakistoon kanadalaispakki olisi selvä vahvistus, eikä vuoden kestävä sopimus olisi iso riski tulevaisuutta ajatellen.