Nyt se on varmaa! NHL:n entinen superlupaus jättää taalajäät 10 vuoden jälkeen – siirtyy KHL:n Lokomotiviin

© Kuva: Getty Images

Viime kaudella Ottawa Senatorsin riveissä 80 ottelussa tehot 11+9 iskenyt 28-vuotias ruotsalaishyökkääjä Magnus Pääjärvi siirtyy KHL-seura Lokomotiv Jaroslavlin riveihin.

Jo viime viikolla uutisoitu siirto varmistui hyökkääjän saatua tiistaina viisumiasiansa kuntoon. Lokomotivin riveissä pelaa jatkossa kaksi Edmonton Oilersin kesän 2009 kärkivarausta, kun 1. kierroksen 10. pelaajana varattu Pääjärvi sekä miehen 2. kierroksella varattu maanmies Anton Lander edustavat molemmat venäläisseuraa.

Vuodesta 2010 asti NHL:ssä kiekkoillut Pääjärvi on pelannut urallaan 467 NHL-ottelua tehoin 62+62=124. Miehen tehokkaimmaksi kaudeksi on jäämässä tulokaskausi 2010-11, jolloin kovin odotuksin Oilersiin saapunut ruotsalainen iski 34 (15+19) tehopistettä. Hyökkääjä on edustanut urallaan muutaman kauden ajan myös St. Louis Bluesia.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!