Kaapo Kakon NHL-debyytti New York Rangersin paidassa päättyi melkoisen maali-iloittelun jälkeen 6-4-voittoon Winnipeg Jetsistä.

Reilut 15 ja puoli minuuttia ottelussa vastuuta saanut turkulainen ei vielä avannut pistetiliään, joskin miehen peli parani kahdessa jälkimmäisessä erässä varsinkin ylivoimavastuun ja sitä kautta tulleen kiekollisen vastuun myötä. Mies kommentoi illan olleen kaikin puolin ikimuistoinen.

– Ei kyllä koskaan unohdu. Hyvä meininki ennen peliä ja pelin aikana. Saatiin voitto, joten tästä on hyvä jatkaa, Kakko kommentoi Viasatille ottelun tauottua.

18-vuotias hyökkääjä myönsi erikoistilannepelaamisen merkityksen olevan Pohjois-Amerikan kaukaloissa suuren.

– Paljon paikkoja ja hienoja maaleja. Ylivoimalla tuli aika monta. Sen huomaa, että se on aika iso osa näitä pelejä. Niistä ne maalit tehdään, Kakko vertaili NHL:n ja Euroopan kaukaloiden eroja.

Peliä edeltäneen jännityksen superlupaus kuittaa tyynesti.

– Oli sitä pientä jännitystä ennen peliä, mutta on sitä isoissa peleissä ennenkin pelattu. Kyllä siihen on tottunut. Paikkoja oli ja ihan ok pelaamista (itseltä). Pystyy vielä paljon parantamaan ja sitten kun saa sen ekan maalin niin uskon, että sekin helpottaa, Kakko niputti NHL-debyyttiään.

Rangersin kausi jatkuu Suomen aikaa sunnuntain vastaisena yönä vierasottelulla Ottawa Senatorsia vastaan.

LUE MYÖS: Suomalaisilla upea yö NHL:ssä – Rantanen ja Donskoi takoivat maaleja liukuhihnalta!