Kärppien urheilutoimenjohtaja kumoaa salaliittosyytökset Jesse Puljujärveä koskien

© Kuva: Getty Images

Spekulaatiot ja huhut Jesse Puljujärven ympärillä ovat käyneet viime aikoina kuumina. Huippulupauksen sopimusumpikujalla on kolme mahdollista lopputulosta: palaako Puljujärvi Liigaan, hyväksyykö Edmontonin tarjouksen vai kauppaako Edmonton hänet toiseen NHL-seuraan.

Kärppien on jopa syytetty olevan samassa veneessä Edmonton Oilersin kilpailijoiden kanssa. Edmonton Journalin toimittaja Kurt Leaving kirjoitti, että Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho bluffaa Kärppien nappaavan Puljujärven. Näin Carolina Hurricanes voisi napata hyökkääjän pilkkahintaan. Harri Ahon poika Sebastian Aho pelaa Carolinassa.

Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho kumosi Edmonton Journalin toimittajan salaliittoteoriat heti kättelyssä.

– Se on yhden ihmisen kirjoitus. Edmonton sekä Puljujärven agenti kyllä varmasti tietävät, missä mennään, Aho kommentoi SuomiKiekko-sivustolle.

– Sopimustarjousta ei ole tehty. Mutta niin kuin olen sanonut, Jesse on kiinnostava pelaaja ja oma kasvatti, jota seuraamme mielenkiinnolla.

Kalenteria ei kannata liikaa seurata miettiessä, minne Puljujärvi päätyy. Esimerkiksi Liiga-kauden aloitus tuskin merkitsee mitään Puljujärven tilanteen kannalta.

– NHL:n sääntöjen takia aikaahan on joulukuuhun asti, Aho muistuttaa.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.