Arvio: Tässä on NHL:n ensi kesän varaustilaisuuden kuumin suomalainen – menee taalajäille lähellä kärkeä

© Kuva: Leijonat.fi

Mediajätti TSN:n toimittaja Craig Button julkaisi oman arvionsa jo nyt ensi kesän NHL:n varaustilaisuuden kärkinimistä. Jos on journalistin rankingia uskominen, tulee draftista taas iloinen suomalaistapahtuma.

Button nimittäin näkee HIFK:ssa pelaavan hyökkääjän Anton Lundellin menevän NHL:ään jopa viidentenä. Taiturilla on jo kokemusta miesten liigapeleistä ja lisäksi hän on voittanut komeasti kaksi maailmanmestaruutta: Yhden alle 20-vuotiaissa ja yhden alle 18-vuotiaissa.

Buttonin mukaan ykkösenä menee kanadalainen laituri Alexis Lafreniere, kakkosena Lundellia vuotta nuorempi ruotsalainen laitahyökkääjä Lucas Raymond ja kolmikon täydentäisi kanadalaissentteri Hendrix Lapierre.

Ennen Lundellia NHL:ään otettaisi vielä neljäntenä kanadalaissentteri Cole Perfetti.

» Tuleeko Kaapo Kakosta historian ensimmäinen suomalainen ykkösvaraus? Kaikki ensi kesän draftista erikoissivultamme!