NHL-valmentaja paljasti tietonsa Joe Thorntonin uran jatkosuunnitelmista – eräs kohtaaminen herätti uskon

© Kuva: Getty Images

San Jose Sharksin NHL-seuran päävalmentaja Peter DeBoer vakuuttui kanadalaiskonkari Joe Thorntonin jatkosta joukkueessaan nähtyään hänet jäähallilla treenaamassa vain muutaman päivän viime kevään pudotuspelipettymyksen jälkeen.

Väkivahvalla miehistöllä varustettu Sharks joutui tyytymään kesän alla jo turhankin tuttuun kohtaloon.

Stanley Cup -kannu häämötti jo näköpiirissä, mutta jäi silti jälleen kauas. Hailauma nöyrtyi läntisen konferenssin finaaleissa mestaruuden lopulta vieneelle St. Louis Bluesille.

Vaikka kyseinen draamankaari ei monia yllättänytkään, jäi eräs kovasti uumoiltu asia toteutumatta. Jo 40-vuotias konkarisentteri Thornton ei ilmoittanutkaan lopettavansa uraansa.

Ammattilaiskausia kanadalaishyökkääjällä on takana jo 23. Intohimo kiekkoilua ja kannujahtia kohtaan ei ole Sharksin päävalmentajan DeBoerin mukaan kuitenkaan lähimainkaan sammunut.

– En epäile lainkaan, etteikö hän palaisi Sharksin riveihin ensi kaudella. Tiesin sen heti, kun näin ”Jumbon” harjoittelemassa vain muutaman päivän pudotuspelien jälkeen. Odotan vain innolla taas työskentelemistä hänen kanssaan, DeBoer kertoi Foxille.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!