Neuvottelut vauhdissa! Usea suomalaisnimi vielä ilman NHL-sopimusta – katso päivitetty lista

© Kuva: Getty Images

NHL-kauden lähestyessä kulisseissa käy vielä melkoinen kuhina, kun useat seurat ja pelaajan edustajat neuvottelevat uusista sopimuksista.

Tänä suvena myös usea suomalainen huippunimi on vielä kokonaan uutta NHL-diiliä. Vaikka kesän aikana on saatu paljon sopimusuutisia, löytyy sarjasta monta kiinnostavaa nimeä, jotka neuvottelevat miljoonadiileistä tuleviksi vuosiksi.

Leijonista tutuista nimistä Mikko Rantanen ja Patrik Laine kärkkyvät rahakkaimpia diilejä. Heidän takaansa löytyy useampi muukin rajoitettu vapaa agentti, jotka neuvottelevat vielä yksityiskohdista seurojensa kanssa.

Suomalaisista sopimuksettomista pelaajista ainoastaan Kalle Kossila on vapaa agentti – hänellä on siis oikeus neuvotella kaikkien seurojen kanssa. Muut listan kuusi nimeä neuvottelevat ensisijaisesti heidän edellisten työnantajien kanssa.

Puolustaja Julius Hongan tilanteen tekee kiinnostavaksi mediatieto, jonka mukaan Dallas Stars olisi valmis kauppaamaan suomalaisen toiseen seuraan. Nuori pakki on jäänyt pieneen rooliin Dallasin nimekkäässä pakistossa – siirto toisaalle voisi piristää myös suomalaisen NHL-uraa.

Suomalaiset NHL-nimet ilman sopimusta:

Rajoitetut vapaat agentit:

Patrik Laine, Winnipeg Jets
Jesse Puljujärvi, Edmonton Oilers
Saku Mäenalanen, Carolina Hurricanes

Mikko Rantanen, Colorado Avalanche
Julius Honka, Dallas Stars
Ville Husso, St. Louis Blues

Vapaat agentit:
Kalle Kossila, Anaheim Ducks

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!