Toronto on viimein pääsemässä eroon roskasopimuksestaan? Lähde: kaupat luvassa lähiaikoina

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafs on ollut odotetusti yksi kesän aktiivisemmista seuroista siirtomarkkinoilla. Kanadalaisjoukkue on selkä seinää vasten palkkakaton kanssa, joten tilaa uusille sopimuksille on raivattava tavalla tai toisella.

Jo pidemmän aikaa Toronto on etsinyt ottajaa Nikita Zaitsevin hirvittävälle sopimukselle. 27-vuotias venäläispakki nauttii 4,5 miljoonan dollarin vuosipalkkaa aina kevääseen 2024 asti. Otteet kaukalossa ovat olleet hädin tuskin NHL-tasoisia.

Kiekkotoimittaja Elliotte Friedman paljasti Twitter-tilillään, että Toronto on viimein pääsemässä Zaitsevista eroon.

– Olen kuullut, että Ottawa ja Toronto työstävät Zaitsev kauppaa. Ei välttämättä tapahdu pariin päivään, mutta ne ovat käynnissä, Friedman kirjoitti.

Toinen toimittaja Chris Johnston heitti oman lusikkansa soppaan ja paljasti, että toiseen suuntaan liikkuu todennäköisesti Cody Ceci. Zaitsevin sopimuksen bonus maksetaan puolestaan heinäkuun ensimmäisenä päivänä, joten saita Ottawa ei todennäköisesti halua sopimusta ennen kuin kolmen miljoonan potti on hoidettu alta pois.

Ceci on tällä hetkellä ilman sopimusta, mutta hän on rajoitettu vapaa-agentti. 25-vuotias peruspuolustaja viimeisteli viime kaudella 74 otteluun tehot 7+19=26.

Lue myös: Nyt jysähti! Supertähti Phill Kessel vaihtaa maisemaa jättikaupassa

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!